2013. október 20., vasárnap

Összefoglalás - Szolgáltatók


Nagyon sok hálával, és köszönettel tartozom rengeteg embernek, akik közreműködtek az esküvőben. Mint az Oscar gálán, szeretném őket felsorolni, összegyűjteni. 

http://borika.hu/images/small_1180259001koszonom.jpg

Mindenek előtt édesanyámnak, én nagymamámnak tartozom sok köszönettel, akik erejüket megfeszítve főztek, sütöttek, dekoráltak, felszolgáltak, mosogattak, pakoltak egész idő alatt. Tesóm nélkül nem jutottak volna el hozzánk a nagyszüleim, illetve anyósomék. Itt említem meg anyósomat, és anya munkatársát, Editkét, akik sütöttek nekünk sok pogácsát.
Köszönöm a támogatást a barátainknak, Fruzsinak, Krisztinának, Janinak, illetve külön köszönet illeti Enikőt, aki mint vendég segített anyukámnak a vacsora alatt.





Természetesen szintén rengeteg köszönet illeti azokat, akik csak közvetve vettek részt az esküvőnkön, ők az általam "szolgáltatóknak" hívott személyek. 

Az esküvői frizura: 
Gál Afrodité
(http://afroditefodrasz.freewb.hu/ )



A smink:
Székely Anett 
(http://www.kozmetikuslap.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&id=41)




A virág:
Vincze Viki (Miskolc, Búza téri virágpiac)







A torta:
Mezey Mária - Avasi Cukrászda (Miskolc, Szentgyörgy út - postával szemben)








A köröm:
Horváth Tímea





Öltöny:
Goirgio Szalon





A menyasszonyi ruha:
Zsófia Esküvői Ruhaszalon
(http://zsofiaszalon.shp.hu/hpc/web.php?a=zsofiaszalon)


Fotók:
Váradi Máté
http://matevaradi.com/





Mindenkinek hálásak vagyunk a segítségért, támogatásért, az elkészült remekművekért. A virágok és a torta olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. A frizura és a smink maximálisan illeszkedett az elképzelésemhez. A köröm egy apró, de fontos kiegészítője volt a megjelenésemnek.

Zsolti öltönye különleges volt, és egyedi, ami illett a nagy nap elképzeléseihez is.

A ruhám, amely az egyik legfontosabb volt számomra minden várakozást felülmúlt. Teljes díszben tökéletes lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsófit. Segítőkész, barátságos, és érti a dolgát. :) Köszönöm.

Az esküvői fotók pedig elképesztőek. Nem szeretem, ha fényképeznek, de most el se tudtam volna képzelni nélküle (és nem is lehet) a nagy napot. Mátéval könnyen és gyorsan megtaláltuk a közös hangot, fogékonyak voltunk egymás elképzeléseire. Jó hangulatban telt az egész fotózás, amire az időjárás sem tudta rányomni a bélyegét. A képek pedig minden várakozásunkat felülmúlta. Köszönjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése